Ce este Photoshop și pentru ce este?

Ce este Photoshop și pentru ce este?

Au fost odată doi frați, John Knoll și Thomas Knoll, care au fost învățați o dragoste de artă și tehnologie informatică încă din copilărie. La început, el și tatăl său au lucrat într-un laborator foto de acasă, apoi a venit primul Macintosh - în care frații au dezamăgit foarte repede din cauza oportunităților minime de a lucra cu el. Asta a fost ceea ce a început munca la programul nostru, care este atât de interesant pentru tine.

Timpul a trecut și fiecare dintre frați a lucrat la propriul proiect. John a lucrat la proiectul «Star Wars» («Star Wars») la compania Industrial Light and Magic (ILM), iar Thomas și-a scris întreaga teză de viață «procesul de procesare a imaginii». După cum știți, în acele zile, când a luat ființă tehnologia informatică - culoarea monitoarelor nu era aceeași ca acum. Acest lucru l-a determinat pe Thomas să înceapă să scrie un program de procesare a imaginii pentru a facilita munca viitoare.

Lui John i-a plăcut foarte mult ideea fratelui său și a decis să-l ajute pe fratele său în toate lucrurile pentru a pune în aplicare programul. Ulterior, programul a fost numit «Display».

&

Și acum să aflăm ce este cu adevărat Photoshop.


Photoshop (Photoshop) este un program unic pentru lucrul cu imaginea grafică. Permite oricărei persoane să lucreze în artă, și nu numai în artă. Este atât de ușor încât chiar și copiii pot lucra în ea.

Acest program minunat ne permite să creăm desene, imagini, colaje, precum și să edităm fotografii, desene sau orice imagini.

Photoshop ne oferă o varietate de instrumente pentru a lucra la imagini sau design, precum și mii de caracteristici diferite. Și aceasta nu este limita, deoarece programul este actualizat în mod constant de către dezvoltatori.

Și toate funcțiile de mai sus, instrumente, etc. Sunt foarte convenabile și îngrijite pentru a fi într-un singur program, care permite oricărei persoane să nu-și petreacă o mulțime de timp în căutarea tuturor acestor module pe vasta lume a internetului.