Despre noi

Este dificil să vă imaginați o afacere dezvoltată fără propriul site web. Rețelele sociale oferă doar funcționalitate parțială a site-ului clasic și nu vă permit să implementați anumite tipuri de promovare. Compania SDSOFT oferă dezvoltarea de site-uri corporative de orice complexitate pentru implementarea celor mai ambițioase planuri de afaceri. Dezvoltarea site-ului web este o sarcină complexă pe care o rezolvăm la cheie. Ca rezultat, veți obține un instrument de comunicare adaptat nevoilor dvs. În prima etapă, este important să înțelegeți obiectivele și obiectivele pe care site-ul corporativ le va rezolva. Pentru ce public țintă este proiectat, ce fel și tip (text, fotografie, media) informații vor fi plasate pe acesta.

Dezvoltarea site-ului web necesită întotdeauna o abordare individuală. Ne străduim să obținem feedback maxim de la clienți, astfel încât rezultatul să corespundă pe deplin ideilor și cerințelor dvs. Dezvoltăm site-uri web pentru orice domeniu, de la vânzări imobiliare la sisteme WEB de taxi și de la industria grea la instituții medicale.

Dezvoltarea site-ului web necesită întotdeauna o abordare individuală. Ne străduim să obținem feedback maxim de la clienți, astfel încât rezultatul să corespundă pe deplin ideilor și cerințelor dvs. Dezvoltăm site-uri web pentru orice domeniu, de la vânzări imobiliare la sisteme WEB de taxi și de la industria grea la instituții medicale. Dezvoltarea site-ului web necesită întotdeauna o abordare individuală. Ne străduim să obținem feedback maxim de la clienți, astfel încât rezultatul să corespundă pe deplin ideilor și cerințelor dvs. Dezvoltăm site-uri web pentru orice domeniu, de la vânzări imobiliare la sisteme WEB de taxi și de la industria grea la instituții medicale.

200+

clienți permaneniți

70+

angajați în stat

610

proiecte implementate

Avantajele
Avantajele site-urilor noastre

Suntem capabili să implementăm oricare dintre ideile dvs. atunci când creați un site web. Un sistem de control configurat corespunzător vă va permite să gestionați în mod convenabil toate funcțiile.

Calitate înaltă a serviciilor oferite
Responsabilitate și seriozitate față de client
Oferte financiare care să va avantajeze pe dvs.
Suport tehnic 24/7
Contactați-ne

Lăsați o solicitare și managerul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile.

Aveți o sarcină tehnică gata făcută? Trimiteţi-o la noi prin e-mail:

softmanager.md.98@bk.ru

Doriți să obțineți un răspuns cât mai repede posibil? Sunați, scrieți:

+(373) 68092802