Crearea jocurilor mobile pe Android

Principalul lucru în crearea unui joc android este organizarea unui produs cu drepturi depline, care va fi solicitat în industria globală de divertisment. Utilizatorii Android din întreaga lume își folosesc dispozitivele zilnic, nu numai pentru comunicare, ci și pentru jocuri/divertisment. Cu toții înțelegem că dezvoltarea jocurilor pentru Android se face nu numai pentru a satisface ambițiile programatorului, ci și pentru a mări veniturile.

 Popularitatea din ce în ce mai mare a jocurilor mobile a făcut posibilă transformarea acestora dintr-un simplu divertisment într-o campanie publicitară puternică. Un program de joc bine conceput este o reclamă discretă, cu capacitatea de a obține rezultate înalte în timpul apropiat. Programarea jocurilor este un proces destul de consumator de timp care necesită o abordare profesională și creativă! Studioul nostru oferă și servicii de testare pentru aplicații și jocuri mobile.

Comandarea unui joc nu este atât de ușoară, chiar dacă aveți un sponsor sau o sumă nelimitată de bani pentru dezvoltare și promovare. Problema este că, există multe oferte tentante pe rețeaua Internetului de la freelanceri care oferă prețuri avantajoase pentru serviciile lor. Dar, astfel de dezvoltări complexe pot fi realizate doar de o echipă de programatori foarte profesioniști care au lansat mai mult de un joc și care au reușit să mulțumească clientul. Prin urmare, optând pentru creare joc android de echipa noastră, puteți fi siguri că investiți corect. Pentru un dezvoltator adevărat, un joc nu este doar o oportunitate de a câștiga bani, ci și o modalitate de a fi creativ și de a vă exprima corect.  

 Procesul de dezvoltare a unei aplicații de jocuri se realizează ținând cont de caracteristicile companiei (client). Reflectarea caracteristicilor distinctive ale companiei în aplicație joacă rolul de publicitate ascunsă, rămânând în subconștientul utilizatorului. Datorită acestui fapt, dezvoltarea de jocuri pentru Android este un bun mecanism pentru creșterea gradului de conștientizare a mărcii. Un design interesant al interfeței, combinat cu un joc interesant al aplicației, vă permite să atrageți numărul maxim de utilizatori. Mecanica originală a jocului contribuie la interesul utilizatorilor și la creșterea constantă a veniturilor.

 Oferim clienților noștri doar idei originale care sunt concepute pentru a face afacerea de succes în toate direcțiile. Dezvoltarea jocurilor mobile este realizată de specialiști cu experiență, folosind cele mai bune tehnologii. Suntem gata să oferim soluții gata create care funcționează deja și aduc profit proprietarilor lor. Echipa noastră implementează proiecte de orice complexitate în cel mai scurt timp posibil și în cele mai favorabile condiții. Puteți discuta detalii cu managerul nostru. Lăsați o solicitare sau contactați-ne direct - mereu suntem gata să vă ajutăm.  

Ce putem face pentru tine

 Alăturați-vă clienților mulțumiți, iar echipa noastră vă va transforma ideea în realitate într-un timp foarte scurt.

Contactați-ne

Lăsați o solicitare și managerul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile.

Aveți o sarcină tehnică gata făcută? Trimiteţi-o la noi prin e-mail:

softmanager.md.98@bk.ru

Doriți să obțineți un răspuns cât mai repede posibil? Sunați, scrieți:

+(373) 68092802