Crearea și dezvoltarea de aplicații mobile

Dezvoltarea aplicatiilor mobile este o cerere mereu solicitată. O aplicație este un mijloc pentru un obiectiv final, fie că este atragerea unui nou public, crearea unui nou canal de comunicare cu clienții sau testarea unei ipoteze pentru un startup. Cu toate acestea, creare aplicatii mobile nu este același lucru cu rularea unui serviciu. De aceea, am construit fluxuri de lucru în interior, astfel încât fiecare specialist din echipa noastră să se străduiască nu doar să încarce aplicația, ci și să verifice dacă serviciul îndeplinește bine sarcina pentru care a fost creat.

În fiecare an, din ce în ce mai mulți oameni folosesc telefoanele mobile în loc de computere. În același timp, numărul de aplicații instalate și timpul petrecut în ele sunt în creștere - este mai convenabil să accesați aplicația de pe telefon, și nu pe site. Astfel, creștem cota de piață, îmbunătățim serviciile, mărim loialitatea și vânzările, reducem costurile prin automatizarea și optimizarea proceselor de afaceri folosind aplicații mobile și servicii web.

Este necesar să se formuleze scopul și sarcinile pe care le rezolvă aplicatii android si ios. Cu alte cuvinte, trebuie să înțelegeți de ce creați un program pentru dispozitive mobile. Luați în considerare scopul și obiectivele aplicației din perspectiva clientului. Decideți în ce scop se va instala și utiliza aplicația dvs. Găsiți sarcini care asigură atingerea acestui obiectiv.

ETAPELE DE DEZVOLTARE A APLICAȚIILOR MOBILE DE ORICE COMPLEXITATE ȘI SCOP

01.
Eliberarea dezvoltarii

Creați prima versiune a produsului, prescrieți structura și funcționalitatea aplicației, începeți să pregătiți publicitatea

02.
Testare

Testăm aplicația pentru bug-uri și bug-uri, remediem, implementăm funcționalități suplimentare în funcție de solicitarea clientului

03.
Publicare și suport tehnic

Publicați aplicația pe platformă, eliberați actualizări și monitorizați îndeaproape activitatea și promovarea acesteia

DEZVOLTARE A APLICAȚIILOR MOBILE DE ORICE COMPLEXITATE ȘI SCOP

De exemplu, dacă aveți un magazin online, scopul de o dezvoltare aplicatie mobila poate fi formulată astfel: să ofere clienților posibilitatea de a selecta și cumpăra produse de pe un smartphone sau tabletă.

Statistica arată că fiecare a doua persoană petrece minim 5 ore pe zi pe un smartphone. Tendința actuală vă permite să vă ajustați cu pricepere afacerea și să monitorizați profitabil dragostea pentru spațiul din Internet. Pe lângă publicitate, aplicația mobilă creează imaginea companiei, oferă informații despre publicul țintă și o evaluare a factorilor comportamentali ai cumpărătorilor.

Dacă nu știți să programați totul, atunci cel mai bine să găsiți pe cineva care se va implica profesional în crearea unei aplicatii mobile. Dar s-ar putea să fiți nedumeriți de întrebări suplimentare: Ce specialist să alegeți? Trebuie de angajat personal? Ar trebui să optați pentru freelanceri individuali lucrând de la distanță sau este mai bine de încredințat o astfel de sarcină responsabilă unui studio de dezvoltare aplicatii ios si android?

Formarea unui întreg departament de dezvoltare poate să nu fie o soluție viabilă. Găsirea de freelanceri în schimburi, verificarea competenței acestora și apoi monitorizarea constantă a performanței lor este, de asemenea, o povară grea. Când aveți nevoie de o abordare serioasă, calitatea nu poate fi neglijată, iar procesul nu trebuie să se întindă timp de luni întregi, atunci este mai bine să contactați agenția noastră - o companie serioasă de dezvoltare aplicatii.

 

Ce putem face pentru tine

Dacă nu aveți timp să creați independent o aplicație mobilă, vă recomandăm să ne contactați direct. Creăm, dezvoltăm aplicații mobile și o facem foarte bine!

01. Dezvoltarea sistemelor ERP

Crearea unui sistem ERP vă permite să proiectați un portal cu mai multe pagini sau o soluție digitală de afaceri sub forma unui serviciu web rapid și stabil, a cărui interfață seamănă nu cu un site web, ci cu un program de aplicație.

02. Разработка ERP систем

Crearea unui sistem ERP vă permite să proiectați un portal cu mai multe pagini sau o soluție digitală de afaceri sub forma unui serviciu web rapid și stabil, a cărui interfață seamănă nu cu un site web, ci cu un program de aplicație.

Contactați-ne

Lăsați o solicitare și managerul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile.

Aveți o sarcină tehnică gata făcută? Trimiteţi-o la noi prin e-mail:

softmanager.md.98@bk.ru

Doriți să obțineți un răspuns cât mai repede posibil? Sunați, scrieți:

+(373) 68092802