• Pagina principala
  • Ce este optimizarea seo a site-urilor web (optimizarea motorului de cautare)?
Ce este optimizarea seo a site-urilor web (optimizarea motorului de cautare)?

Desigur, această regulă funcționează numai dacă sunteți pe primele pagini ale motoarelor de căutare organice. Prin urmare, SEO este o parte integrantă a promovării afacerii dvs. În rețea. Este important să știți că optimizarea site-ului este împărțită condiționat în următoarele tipuri:

Black SEO - promovarea site-ului prin metode ilegale, (fraudă) în conformitate cu regulile motoarelor de căutare - 100% interzicerea site-ului dvs.

SEO gri - implică utilizarea metodelor nedorite, utilizează un principiu z - puteți orice nu este interzis.

White SEO - metode care nu încalcă regulile motoarelor de căutare. Principalul lucru este să urmați regulile - totul pentru confortul utilizatorului!

Această metodă este o garanție a afacerilor de succes și pe termen lung în rețea.

Site-ul pentru tine și site-ul SEO sunt două produse diferite! Site-ul SEO este un produs de afaceri care este capabil să facă un profit, iar site-ul pentru sine - o jucărie pe care o puteți admira sau, uneori, arată prieteni apropiați. Deci, mai întâi ne gândim cum să transformăm site-ul nostru într-un produs de afaceri, și apoi despre astfel de atracții, cum ar fi flash & Java-script. Roboții motoarelor de căutare nu își indexează conținutul!